Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gulerodsflutes

(1) 6 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
3
dl
Vand "varmt"
varmt
1
dl
A 38 "ylette eller yoghurt"
ylette eller yoghurt
2
tsk
Salt
2
tsk
Sukker / melis / stødt melis
25
g
Gær
150
g
Gulerod / Gulerødder "revne"
revne
100
g
Grahamsmel
300
g
Hvedemel "ca."
ca.
Sesamfrø "evt. til drys"
evt. til drys

Fremgangsmåde

Rør vand og surmælksprodukt sammen. Mærk på det, det skal kun være lillefingervarmt. Rør salt og sukker i sammen med gæren. Riv gulerødderne, halvdelen fint og resten groft. Rør det i sammen med grahamsmel. Rør hvedemelet i lidt ad gangen til dejen er glat og lidt klistret.

Drys lidt mel over og stil til hævning, tildækket ½ time. Rør dejen igennem, tag den ud på bordet og saml den med lidt mel. Del i 6 portioner og “form” aflange brød med melede hænder. Dejen må godt hænge i og formen på flutene skal ikke være “pæn”. Lad dem efterhæve på pladen 20 min. Pensl med vand og drys med lidt sesamfrø. Bag flutene i en 210° varm ovn på næstnederste rille 20-25 min. Afkøler på rist.

Kan fryses.



Søgeord: bagværk, gulerodsflutes, billig, kan, fryses, opskrift, ingredienser, fremgangsmåde, flutes, hævning, ylette, yoghurt, gulerødder, grahamsmel, hvedemel, sesamfrø
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
bagværk, gulerodsflutes, billig, kan, fryses, opskrift, ingredienser, fremgangsmåde, flutes, hævning, ylette, yoghurt, gulerødder, grahamsmel, hvedemel, sesamfrø
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her