Flødekartofler i whiskeysauce
(1)
4 Personer

Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Kartoffel / kartofler
2,5
dl
Piskefløde
2,5
dl
Whiskysauce "Jensens eller anden whiskysauce"
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Tag et ildfast fad frem. Læg kartoffelskiverne nederst.
Bland piskefløde sammen med whiskysauce og hæld det over kartoflerne. Krydr med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min. til 1 time.
Søgeord: flødekartofler, whiskeysauce, piskefløde, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Sankt Hans , Thanksgiving
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Julefrokost
Søgeord:
flødekartofler, whiskeysauce, piskefløde, tilbehør
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Sankt Hans , Thanksgiving
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Julefrokost
Søgeord:
flødekartofler, whiskeysauce, piskefløde, tilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/floedekartofler-i-whiskeysauce/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/floedekartofler-i-whiskeysauce/