Engelsk frugtkage
							
							(1)
														
								
								
							
						
											
																					Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
									Ingredienser
									200
												g
											Smør  "eller margarine"
											200
												g
											Sukker / melis / stødt melis  
											5
												stk
											Æg  "mellemstore"
											3 - 4
												spsk
											Rom  
											100
												g
											Cocktailbær  "grønne og røde"
											50
												g
											Mandler  
											125
												g
											Rosiner  
											50
												g
											Sukat  
											25
												g
											Syltet pomeransskal  
											300
												g
											Mel  
											
	Kagen her kræver rom, der kan dog bruges sherry, men prøv ikke at erstatten rommen med essens, den vil kun give afsmag.
						Fremgangsmåde
								  Smørret/margarinen, der blødgøres ganske let, men endelig ikke må smeltes, røres godt med sukkeret. Derefter sammenpiskes æggene og tilsættes lidt ad gangen, og rommen røres i.
 
Cocktailbærrene halveres og mandlerne, der ikke skal smuttes, men blot aftørres omhyggeligt, hakkes, også sukat og pomeransskal hakkes, hvorpå det hele sammen med rosinerne rystes i lidt af melet (hvilket man gør for at undgå, at fyldet skal synke til bunds i kagen) og tilsættes. Sluttelig vendes resten af melet i med let hånd. Man skal aldrig røre for længe i en kage, efter at melet er tilsat, da den så kan blive tung og klæg.
 
Dejen fyldes i en velsmurt og meldrysset springform (2 liter) og bages ved svag varme (170 grader) ca. 1 1/2 time. Kagen skal stå 5-6 minutter, inden den tages ud af formen og afkøles på en bagerist.
										Cocktailbærrene halveres og mandlerne, der ikke skal smuttes, men blot aftørres omhyggeligt, hakkes, også sukat og pomeransskal hakkes, hvorpå det hele sammen med rosinerne rystes i lidt af melet (hvilket man gør for at undgå, at fyldet skal synke til bunds i kagen) og tilsættes. Sluttelig vendes resten af melet i med let hånd. Man skal aldrig røre for længe i en kage, efter at melet er tilsat, da den så kan blive tung og klæg.
Dejen fyldes i en velsmurt og meldrysset springform (2 liter) og bages ved svag varme (170 grader) ca. 1 1/2 time. Kagen skal stå 5-6 minutter, inden den tages ud af formen og afkøles på en bagerist.
Søgeord: engelsk, frugtkage, kage, opskrifter, rom, cocktailbær, mandler, rosiner, sukat, pomeranskal
Om Opskriften
								
										Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
																					
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
engelsk, frugtkage, kage, opskrifter, rom, cocktailbær, mandler, rosiner, sukat, pomeranskal
								Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
engelsk, frugtkage, kage, opskrifter, rom, cocktailbær, mandler, rosiner, sukat, pomeranskal
Muligheder
								
										
										 Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
																					
										
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/engelsk-frugtkage
								Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/engelsk-frugtkage

