Cupcakes med solbærfrosting
Forvarm ovnen til 175°.
Sigt mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en skål. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og kom dem i blandingen. Riv skallen af citronen. Pisk smør sammen med æg, yoghurt og citronskal i en anden skål, og pisk det sammen med melblandingen.
Fordel dejen i 8 cupcakeforme, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er let gyldne på toppen. Lad dem køle helt af.
Solbærfrosting:
Pisk smør ved høj hastighed i 3 minutter, indtil det er lyst og luftigt. Pisk det sammen med flødeost, og tilsæt flormelis lidt ad gangen. Tilsæt til sidst solbærpulveret, og pisk videre, indtil frostingen er luftig. Hæld frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Desuden:
Skær et hul ned i midten af hver cupcake med en lille skarp kniv. Grav ca. 1 tsk. kage ud, og fyld hullet med solbærsyltetøj. Pynt hver cupcake med solbærfrosting.
Søgeord: cupcake, solbærcupcake, solbærmuffins, muffins
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske , Valentine
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
cupcake, solbærcupcake, solbærmuffins, muffins
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/cupcakes-med-solbaerfrosting