Crowder med majs og kylling
Crowder med majs og kylling er en cremet og fyldig suppe, som får masser af smag fra bl.a. bacon og kyllingekød.
Skær bacon i små tern, og steg dem i olie i en gryde, indtil fedtet smelter fra. Skær porre og bladselleri i tynde skiver, kom dem i gryden, og steg videre i 2 minutter over lav varme. Tilsæt fond eller bouillon. Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Kom dem i suppen, læg låg på, og lad det simre i ca. 15 minutter. Dræn majsene, og tag halvdelen fra.
Purér den ene halvdel i en foodprocessor eller med en stavblender. Sæt til side. Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Kom de hele majskorn, majspuré, kyllingekød og piskefløde i suppen. Krydr med salt og peber, og kog videre i 5 minutter, eller til kødet er gennemtilberedt.
Server suppen varm med fintklippet purløg på toppen.
Søgeord: crowder, suppe, kartoffelcrowder, kyllingecrowder, fyldig suppe
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
crowder, suppe, kartoffelcrowder, kyllingecrowder, fyldig suppe
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/crowder-med-majs-og-kylling