Logo
www.mad-og-drikke.dk

Crowder med majs og kylling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
50
g
Bacon
0,5
spsk
Olivenolie "til stegning"
til stegning
1
stk
Porre
1
stilk
Bladselleri
7
dl
Kyllingefond "eller hønsebouillon"
eller hønsebouillon
2
stk
Kartoffel / kartofler
285
g
Majs "drænet vægt"
drænet vægt
280
g
Kyllingebrystfilet
1,5
dl
Piskefløde
Salt
Peber
1
bundt
Purløg

Crowder med majs og kylling er en cremet og fyldig suppe, som får masser af smag fra bl.a. bacon og kyllingekød.


Fremgangsmåde

Skær bacon i små tern, og steg dem i olie i en gryde, indtil fedtet smelter fra. Skær porre og bladselleri i tynde skiver, kom dem i gryden, og steg videre i 2 minutter over lav varme. Tilsæt fond eller bouillon. Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Kom dem i suppen, læg låg på, og lad det simre i ca. 15 minutter. Dræn majsene, og tag halvdelen fra. 

 

Purér den ene halvdel i en foodprocessor eller med en stavblender. Sæt til side. Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Kom de hele majskorn, majspuré, kyllingekød og piskefløde i suppen. Krydr med salt og peber, og kog videre i 5 minutter, eller til kødet er gennemtilberedt.

 

Server suppen varm med fintklippet purløg på toppen.



Søgeord: crowder, suppe, kartoffelcrowder, kyllingecrowder, fyldig suppe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
crowder, suppe, kartoffelcrowder, kyllingecrowder, fyldig suppe
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/crowder-med-majs-og-kylling

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her