Corn cakes
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
2,5
dl
Majsmel
2,5
dl
Mel "glutenholdigt"
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg "store"
2
dl
Letmælk
2
dl
Majsolie
Serveres lune til snacks eller salater mm.
Fremgangsmåde
Bland de tørre ting. i en skål og lav en fordybning i midten . Pisk æg og mælk og ½ dl af olien sammen og hæld blandingen i og rør dejen jævn.
Varm et par spsk. olie på panden og sæt dejen på med en ske og flad den ud til små cirkler på ca. 8 cm. Steg i 1-2 min. til de er gyldne.
Varm et par spsk. olie på panden og sæt dejen på med en ske og flad den ud til små cirkler på ca. 8 cm. Steg i 1-2 min. til de er gyldne.
Søgeord: corn, cakes, snacks, majsmel, glutenholdigt, mel, majsolie
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør , Slik / konfekt , Snacks
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Halloween , Mortens aften , Sankt Hans , Thanksgiving
Søgeord:
corn, cakes, snacks, majsmel, glutenholdigt, mel, majsolie
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør , Slik / konfekt , Snacks
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Halloween , Mortens aften , Sankt Hans , Thanksgiving
Søgeord:
corn, cakes, snacks, majsmel, glutenholdigt, mel, majsolie
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/corn-cakes
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/corn-cakes