Logo
www.mad-og-drikke.dk

Citronis med chokoladeglasur

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Æg
1
dl
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
1
stk
Citron
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 % "
18 %
2
dl
Piskefløde
Pynt:
150
g
Chokolade "god mørk"
god mørk
Kandiserede violer
Sølvkugler

Fremgangsmåde
Del æggene og kom blommer og hvider i hver sin skål. Kom sukker og vanillesukker i skålen med æggeblommerne. Pisk til det bliver tykt og luftigt.

Skyl citronen i varmt vand. Riv den yderste gule skal af, ikke noget af det hvide. Kom det i en skål. Pres saften ud af citronerne. Bland skallen og citronsaften ned i skålen med de piskede æggeblommer. Rør creme fraichen i.

Pisk fløden tyk. Pisk æggehviderne stive. Rør det hele sammen i en stor skål og hæld det i en form, gerne en med løse sider. Frys isen i ca 4 timer.

Tag isen ud af fryseren. Læg den med bunden i vejret på et serveringsfad og fjern formen. Smelt chokoladen i vandbad og bred den over isen.

Pynt med kandiserede violer og sølvkugler. Server isen når chokoladen er blevet stiv.


Søgeord: Citronis, chokoladeglasur, chokolade, kandiserede, violer, sølvkugler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
Citronis, chokoladeglasur, chokolade, kandiserede, violer, sølvkugler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citronis-med-chokoladeglasur/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her