Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chokolademarengs med kokos

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 18 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
1,5
stk
Æggehvide "pasteuriseret"
pasteuriseret
0,5
tsk
Sherryeddike
100
g
Flormelis / florsukker
75
g
Mørk chokolade
40
g
Kokosmel

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne helt stive. Tilsæt eddiken og pisk igen. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, mens du pisker videre. Massen skal være helt stiv. Hak chokoladen, smelt halvdelen og stil den til side. Vend kokosmel i de piskede hvider. Vend forsigtigt den smeltede chokolade i massen, så du har en flot marmorering.

 

Fordel massen i små klatter på en bageplade med bagepapir og bag dem i 40 min. Lad dem køle af på en bagerist.



Søgeord: marengs, chokolademarengs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost , Fest

Søgeord:
marengs, chokolademarengs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokolademarengs-med-kokos/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her