Chokolademarengs med kokos
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 18 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
1,5
stk
Æggehvide "pasteuriseret"
0,5
tsk
Sherryeddike
100
g
Flormelis / florsukker
75
g
Mørk chokolade
40
g
Kokosmel
Fremgangsmåde
Pisk æggehviderne helt stive. Tilsæt eddiken og pisk igen. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, mens du pisker videre. Massen skal være helt stiv. Hak chokoladen, smelt halvdelen og stil den til side. Vend kokosmel i de piskede hvider. Vend forsigtigt den smeltede chokolade i massen, så du har en flot marmorering.
Fordel massen i små klatter på en bageplade med bagepapir og bag dem i 40 min. Lad dem køle af på en bagerist.
Søgeord: marengs, chokolademarengs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost , Fest
Søgeord:
marengs, chokolademarengs
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost , Fest
Søgeord:
marengs, chokolademarengs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokolademarengs-med-kokos
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokolademarengs-med-kokos