Champignonsauce med hvidvin
(1)
4 - 6 Personer
Intet billede
4 - 6 Personer:
Antal
Ingredienser
400 - 500
g
Champignon "i skiver"
2
stk
Skalotteløg "meget finthakket"
Smør
3
dl
Hvidvin
5
dl
Madlavningsfløde
Citronsaft
Salt
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Smelt smør i en gryde og sauter løgene til de bliver bløde Når løgene er bløde. Tilsæt champignon og steg til de falder sammen og væsken er kogt næsten ind. Hæld hvidvin ved og lad det koge ind, så der kun er 1/3 tilbage. Tilsæt fløde og lad det koge op og koge let ind, til det bliver lidt tykkere. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Jævn om nødvendigt.
Søgeord: champignonsauce, champignonsovs, svampesauce, svampesovs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
champignonsauce, champignonsovs, svampesauce, svampesovs
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
champignonsauce, champignonsovs, svampesauce, svampesovs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignonsauce-med-hvidvin
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignonsauce-med-hvidvin