Logo
www.mad-og-drikke.dk

Champignonsauce med hvidvin

(1) 4 - 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
4 - 6 Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400 - 500
g
Champignon "i skiver"
i skiver
2
stk
Skalotteløg "meget finthakket"
meget finthakket
Smør
3
dl
Hvidvin
5
dl
Madlavningsfløde
Citronsaft
Salt
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Smelt smør i en gryde og sauter løgene til de bliver bløde Når løgene er bløde. Tilsæt champignon og steg til de falder sammen og væsken er kogt næsten ind. Hæld hvidvin ved og lad det koge ind, så der kun er 1/3 tilbage. Tilsæt fløde og lad det koge op og koge let ind, til det bliver lidt tykkere. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Jævn om nødvendigt.



Søgeord: champignonsauce, champignonsovs, svampesauce, svampesovs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
champignonsauce, champignonsovs, svampesauce, svampesovs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignonsauce-med-hvidvin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her