Logo
www.mad-og-drikke.dk

Butterdej med rejefyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
pakker
Butterdej
300
g
Rejer
125
g
Flødeost
25
g
Smør
2
tsk
Maizena / maizenamel
1
tsk
Salt
0,25
tsk
Peber
Purløg

Fremgangsmåde

Butterdejen rulles ud i firkanter, der hver deles i fire firkanter.

Flødeost røres med smør, maizena, salt, peber, purløg og smages til. Rejerne tilsættes. Fyldet fordeles på butterdejs-firkanterne.

Bages ca. 20 min. ved 225°.



Søgeord: forret, butterdej, opskrift, rejefyld, rejer, flødeost, maizena, purløg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske , Valentine

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost

Søgeord:
forret, butterdej, opskrift, rejefyld, rejer, flødeost, maizena, purløg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/butterdej-med-rejefyld

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her