Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brombær med hvid chokoladefromage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Brombær
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Citronsaft
Fromage
3
blade
Husblas
4
stk
Æg
50
g
Flormelis / florsukker
100
g
Chokolade "hvid revet"
hvid revet
75
g
Smør "usaltet"
usaltet
2,5
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde

Bland de rensede og skyllede bær med sukker og citronsaft og sæt det til side.

Læg husblasen i koldt vand.

Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen i en skål over vandbad, til massen er cremet og tyk og tilsæt smøren. Tag skålen fra varmen og pisk den hvide chokolade i sammen med den opblødte husblas, som er knuget fri for vand. Lad det svale af.

Pisk æggehviderne stive og pisk fløden til skum. Fold æggehvider og flødeskum i chokoladeblandingen.

Kom skiftevis bær og chokoladefromage i 6 portionsglas.

Gem lidt bær til pynt. Sæt fromagen koldt, til den skal serveres, pyntet med bær.



Søgeord: brombær, fromage, chokoladefromage, desserter, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Kobber/sølv/guld bryllup , Sommerfest

Søgeord:
brombær, fromage, chokoladefromage, desserter, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brombaer-med-hvid-chokoladefromage

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her