Broccolisalat
(1)
6 Personer
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
buketter
Broccoli
300
g
Bacontern
1,5
dl
Solsikkekerner "eller pinjekerner"
1
stk
Rødløg "hakket"
1,5
dl
Rosiner
Dressing:
500
ml
Cremefraiche / creme fraiche "9 %"
6
spsk
Mayonnaise "let"
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
5
tsk
Eddike
Salt
Peber
Lækkert tilbehør til næsten alt, især grillretter og laks
Fremgangsmåde
Sæt en gryde over med vand til broccolien, tilsæt salt. Skyld og skær broccolien i passende størrelse, kom ikke broccolien i vanden før dette koger. Når vandet koger skal broccolien kun ned i vandet i højeste 2 min., og op igen. Sigt al vand fra og skyld kort efter med koldt vand idet de ellers koger videre og mister deres sprødhed. Lad dem køle af i sigten.
Svits bacon og rist solsikkekernerne/pinjekerner på en tør pande, til de bliver gyldne. Hak rødløget i små tern. Bland broccoli, bacon, kerner, rødløg og rosiner i en skål. Bland dressingen og smag den til og vend den i salaten.
Stilles på køl indtil servering.
Søgeord: broccolisalat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
broccolisalat
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
broccolisalat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/broccolisalat
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/broccolisalat