Logo
www.mad-og-drikke.dk

Brændte mandler med kanel og nelliker

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Portioner

Ingen billede
Intet billede
Portioner:
Antal
Ingredienser
Info
80
g
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
0,25
tsk
Kanel "stødt"
stødt
0,25
tsk
Stødt nellike
1
dl
Vand
200
g
Mandler "hele med skal"
hele med skal

Der bliver 1 glas.


Fremgangsmåde

Bland sukker med farin, kanel og stødt nellike. Hæld blandingen på en stor pande, og tilsæt vand og mandler. Tænd for varmen på højeste blus, og lad det koge op  under omrøring. Lad sukkeret boble kraftigt. Rør konstant i sukkermassen, til den samler sig om mandlerne og tykner. Fortsæt omrøringen, indtil sukkeret tørrer ind, og mandlerne bliver grynede og matte. Så er de klar og helt perfekte. Hæld mandlerne ud på bagepapir, skil dem ad med 2 gafler, og lad dem afkøle.

 

Opbevar dem i en lufttæt beholder eller dåse, mørkt og ved stuetemperatur.



Søgeord: brændte mandler, julekonfekt, mandler, julemandler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Højtider:
Jul

Søgeord:
brændte mandler, julekonfekt, mandler, julemandler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braendte-mandler-med-kanel-og-nelliker/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her