Blinis med varmrøget laks og gedeost
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4 - 6
stk
Blinis "alt efter størrelse"
200
g
Varmrøget laks
150
g
Gedeost
1
bundt
Rucola
Dild
1
spsk
Olivenolie
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Lun blinis´erne i en varm ovn ved 200 grader et par minutter.
Anret med plukket laks, gedeost og salat. Pynt med dild og fordel olivenolie henover. Krydr med salt og peber og server.
Anret med plukket laks, gedeost og salat. Pynt med dild og fordel olivenolie henover. Krydr med salt og peber og server.
Søgeord: blinis, varmrøget, laks, gedeost, rucola, dild, forretter, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
blinis, varmrøget, laks, gedeost, rucola, dild, forretter, opskrift
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
blinis, varmrøget, laks, gedeost, rucola, dild, forretter, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blinis-med-varmroeget-laks-og-gedeost
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blinis-med-varmroeget-laks-og-gedeost