Logo
www.mad-og-drikke.dk

Blinis med varmrøget laks og gedeost

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4 - 6
stk
Blinis "alt efter størrelse"
alt efter størrelse
200
g
Varmrøget laks
150
g
Gedeost
1
bundt
Rucola
Dild
1
spsk
Olivenolie
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Lun blinis´erne i en varm ovn ved 200 grader et par minutter.

Anret med plukket laks, gedeost og salat. Pynt med dild og fordel olivenolie henover. Krydr med salt og peber og server.


Søgeord: blinis, varmrøget, laks, gedeost, rucola, dild, forretter, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
blinis, varmrøget, laks, gedeost, rucola, dild, forretter, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/blinis-med-varmroeget-laks-og-gedeost

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her