Logo
www.mad-og-drikke.dk

Basilikum mørbrad i rødvinsauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Svinemørbrad
150
g
Bacon "i skiver"
i skiver
30
g
Smør
0,25
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
2
dl
Rødvin
1
dl
Bouillon "vand + 2 terninger"
vand + 2 terninger
2,5
tsk
Basilikum (tørret)
2,5
dl
Piskefløde
Salt
Peber

Tilbehør: ris og flutes

Fremgangsmåde

Rens mørbraden og skær den ud i portionsstykker. Brun dem i en gryde, til de er gyldne på begge sider.
Tag kødet op.

Tilsæt løg, hvidløg, rødvin, bouillon og basilikum. Lad det simre under låg i ca. 30 min.

Smag saucen til med salt og peber, og tilsæt fløden.  Kom kødet tilbage i gryden og varm op.

Rist baconen på en pande og skær det i stykker. Tilsætttes retten lige inden servering.



Søgeord: mørbrad, rødvinssauce, bacon, hvidløg, bouillon, piskefløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår

Søgeord:
mørbrad, rødvinssauce, bacon, hvidløg, bouillon, piskefløde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/basilikum-moerbrad-i-roedvinsauce/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her