Logo
www.mad-og-drikke.dk

Barbecuelammeribben

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Lammebryst "udskåret med 2 ribben i hvert stykke"
udskåret med 2 ribben i hvert stykke
Barbecue-sauce
2
dl
Tomatketchup
2 - 3
spsk
Olie
2
tsk
Brun/mørk farin / puddersukker
1
spsk
Chilisauce / chilisovs "sød"
sød
0,5
tsk
Karry
2
fed
Hvidløg "pressede"
pressede

Fremgangsmåde
Lammebrystet sættes over varmen i kogende, letsaltet vand, og småkoger ca. 40 minutter. Tages op, løber af, og afkøles en smule.

Alle ingredienserne til barbecue-saucen røres sammen

Lammeribbenene pensles med barbecue-saucen og placeres på bradepandens ovnrist, der smøres let. Fintsigtet rasp strøs over, hvorpå der dryppes med olie eller smeltet smør. Gratineres i ovnen ved kraftig varme 225 grader i ca. 25 minutter.

Serveres lune.

Der er nok til 4-6 personer.


Søgeord: barbecue, lammebryst, ribben, juleopskrifter, mad, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
barbecue, lammebryst, ribben, juleopskrifter, mad, jul
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/barbecuelammeribben/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her