Banankage
(1)
Antal
Ingredienser
250
g
Smør "smeltet"
450
g
Sukker / melis / stødt melis
5
stk
Æg
5 - 6
stk
Bananer "modne"
2
spsk
Vanillesukker / vaniljesukker
500
g
Mel
2
tsk
Natron
0,5
tsk
Salt
50
g
Havregryn
1,5
dl
Kærnemælk
250
g
Chokolade "grofthakket"
Overtræk
1
pakke
pålægschokolade
Nødder "hakkede"
1 stor bradepande
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Pisk æg, sukker og vanilje luftige. Tilsæt smeltet smør og kærnemælk. Bland mel med natron og tilsæt. Tilsæt havregryn og rør det godt sammen. Mos bananerne og hak chokoladen groft. Vend bananer og chokolade i dejen.
Smør en stor bradepande og tilsæt dejen heri. Bag banankagen 35-40 min. ved 160 grader varmluft. Kig til kagen efter 30 min. Tjek med en spids kniv om kagen er færdigbagt.
Når kagen er kommet ud af ovnen lægges pålægschokoladen på, smør den evt. let ud så den er jævnt fordelt. Drys til sidst med hakkede nødder.
Søgeord: banankage, kage, opskrift, mad, billig, rørsukker, natron, kærnemælk, bananer, vanillekvark, kvark
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
banankage, kage, opskrift, mad, billig, rørsukker, natron, kærnemælk, bananer, vanillekvark, kvark
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
banankage, kage, opskrift, mad, billig, rørsukker, natron, kærnemælk, bananer, vanillekvark, kvark
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/banankage/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/banankage/