Logo
www.mad-og-drikke.dk

Baileys ostekage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
225
g
Digestive kiks
125
g
Smør
12
spsk
Bailey "mere eller mindre efter smag"
mere eller mindre efter smag
6
blade
Husblas "små"
små
400
g
Flødeost naturel
50
g
Flormelis / florsukker
3
dl
Piskefløde
0,5
tsk
Kakaopulver
Chokolade "høvlet"
høvlet

Fremgangsmåde

Knus kiksene. Smelt smørret og kom de knuste kiks heri.

Læg det ned i en 20-25 cm spring form eller tærteform og pres det ned med bagsiden af en ske. Hvis du bruger tærteform er det en god ide at bruge bagepapir i bunden og op langs kanterne eller madfilm.

Forbered husblassen. Varm Baileyen op i en gryde og hæld husblassen heri under omrøring. Køl det ned. Bland flødeosten og flormelis i en skål til det er blødt. Hæld Baileyen i og rør det godt sammen. I en anden skål piskes fløden (ikke helt stift). Bland det i flødeosten med let hånd.

Hæld det over kiksebunden og køl det i ca. 3 timer.

Tag kagen ud og pynt med høvlet chokolade og kakaopulver.



Søgeord: baileys, ostekage, kage, opskrift, mad, dyr, bailey, flødeost, kakaopulver, chokolade, digestives
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
baileys, ostekage, kage, opskrift, mad, dyr, bailey, flødeost, kakaopulver, chokolade, digestives
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her