Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bagte svampe med gedeost og skinke

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Champignon "meget store"
meget store
0,5
dl
Olivenolie
2
spsk
Persille "hakket"
hakket
1
fed
Hvidløg "hakket"
hakket
1
spsk
Citronsaft
Salt
Peber
4
skiver
Lufttørret skinke "tynde"
tynde
4
skiver
Gedeost "ca. 2 cm tykke"
ca. 2 cm tykke

Tilbehør: hakket persille og brød

Fremgangsmåde
Rens svampene og fjern stokken. Læg dem på hovedet på en bageplade med bagepapir. Bland olie, citronsaft, persille, salt og peber til en marinade og pensl det på svampene. Sæt dem i ovnen 5-6 min. ved 250 º. Tag svampene ud.

Skær evt. fedtkanter af skinken og læg en skive i hver af svampene. Læg en skive gedeost øverst. Kværn peber over, og sæt dem atter i ovnen 5-7 min., til lige inden osten revner og er gylden.

Servér svampene lune med hakket persille og brød til.


Søgeord: bagte, svampe, gedeost, skinke, persille, hvidløg, citronsaft, lufttørret, skinke, forretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Thanksgiving

Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
bagte, svampe, gedeost, skinke, persille, hvidløg, citronsaft, lufttørret, skinke, forretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-svampe-med-gedeost-og-skinke

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her