Bagte figner med gedeost og valnødder
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
8
stk
Figner "friske"
80
g
Gedeost "frisk blød"
1
spsk
Frisk timian
2
spsk
Valnøddekerner
2
spsk
Flydende honning
Salt
Peber
Tip: I stedet for gedeost kan du fylde fignerne med ricotta, parmesan eller blåskimmelost, fx gorgonzola.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°.
Skyl figner. Skær den lille spidse top af hver figen, og skær herefter et kryds ned i hver figen uden at skære helt igennem. Tryk forsigtigt på figenen, så den åbner sig som en lille blomst. Læg gedeost ned i midten af hver figen med en teske.
Hak timian og valnødder fint, og drys det over fignerne. Dryp dem med honning, og krydr med salt og peber. Stil de ostefyldte figner i et lille ovnfad, og bag dem i ovnen i 8-10 minutter, til de er bløde og saftige.
Søgeord: bagte figner, figner med gedeost, figner med valnødder, figner, friske figner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Appetizer , Dessert , Tilbehør
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
bagte figner, figner med gedeost, figner med valnødder, figner, friske figner
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Appetizer , Dessert , Tilbehør
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
bagte figner, figner med gedeost, figner med valnødder, figner, friske figner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-figner-med-gedeost-og-valnoedder
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bagte-figner-med-gedeost-og-valnoedder