Logo
www.mad-og-drikke.dk

Baconsmør til bagte kartofler

(1) 4 - 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
4 - 6 Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Smør
150 - 200
g
Bacontern
0,5
stk
Rødløg "finthakket"
finthakket
Citronsaft
Salt

Fremgangsmåde

Lad smørret stå ude ved stuetemperatur, til det er blødt nok til at arbejde med.


Start med at stege baconternene næsten færdige, tilsæt rødløgene og steg med med det sidste stykke tid. Læg det det på fedtsugende papir for at afkøle helt. Når blandingen er helt kold kommes den i en minihakker og pulveriseres. 

 

Rør smør, bacon og løg godt sammen, tilsæt et par dråber citronsaft og smag til med salt.

 

Stil på køl indtil servering.

 

Tip: Man behøver ikke tilsætte hele baconblandingen til smørret hvis man synes det er for meget.



Søgeord: Baconsmør, bagte kartofler, tilbehør bagekartofler, kryddersmør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Sankt Hans

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
Baconsmør, bagte kartofler, tilbehør bagekartofler, kryddersmør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/baconsmoer-til-bagte-kartofler

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her