Logo
www.mad-og-drikke.dk

Avocado med krebsehaler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
pakke
Krebsehaler
2
fed
Hvidløg "fintsnittede"
fintsnittede
1
spsk
Kapers "store"
store
1
stk
Peberfrugt "rød, i tern"
rød, i tern
2
stk
Avocado "modne"
modne
1
stk
Peberfrugt "gul, i tern"
gul, i tern
Basilikum (frisk)
Citron "saften heraf"
saften heraf
1
stk
Lime / limefrugt "saften heraf"
saften heraf
Salt
Peber

Med salsa af peberfugt og kapers

Fremgangsmåde
Halver avocadoerne og fjern stenen. Pres lidt citronsaft henover så de ikke bliver brune. Vend i en skål peberfrugt med kapers, hvidløg, saft fra lime, olivenolie, salt og peber. Tilsæt snittet basilikum og lad det stå og marinere i 15 minutter.

Server henover avocadoerne og server med de gode krebsehaler og evt. et godt brød til.


Søgeord: krebsehalesalat, krebsehaler, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
krebsehalesalat, krebsehaler, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/avocado-med-krebsehaler

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her