Aubergine medaljer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Aubergine "1 stor eller 2 små"
1
stk
Courgette
1
dåse
Tomater "hakkede"
Tomatpure
1
fed
Hvidløg
1
spsk
Olivenolie
Timian "lidt timian og rosmarin (eller herbes de Provence)"
Salt
Peber
125
g
Ost "revet, gerne chiliost fra Karoline"
En af de nye spændende mad opskrifter med auberginer
Tilbehør: tynde skiver røget culotte, brød og lidt grøn salat
Tilbehør: tynde skiver røget culotte, brød og lidt grøn salat
Fremgangsmåde
Skære auberginen i ret tykke skiver. Læg dem på en plade med bagepapir, pensl med olie og drys med salt. Bag dem i ca. 15 min. ved 210°, til de bliver let mørke i kanten.
Kog imens de flåede tomater med tomatpure, 1 spsk olivenolie, hakket hvidløg og krydderier til en meget tyk, tæt sauce. Den skal have en kraftig smag. Rør i den jævnligt.
Skru ovnen ned til 200°. Skær courgetterne i lidt tykke skiver. Kom en lille skefuld af saucen på hver aubergineskive. Drys med et lag ost, og læg en skive courgette ovenpå. Pensl igen med olie, og krydr toppen let.
Bag medaljerne 15-20 min.
Server dem varme eller lune med salat, kød og brød.
Søgeord: auberginer, forret, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
auberginer, forret, tilbehør
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
auberginer, forret, tilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/aubergine-medaljer/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/aubergine-medaljer/