Appelsinstegt svinekam
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Svinekam "uden svær"
2
spsk
Honning
1
tsk
Ingefær
2
dl
Appelsinsaft
1
dl
Vand
1
dl
Fløde
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
Smør
Salt
Peber
Tilbehør: brunede kartofler, smørvarmede kartofler eller provencekartofler med rosmarin
Fremgangsmåde
Kødet gnides med appelsinskal, ingefær, salt og friskkværnet peber. Honning "kringles" over.
Stegen brunes i smør i en stegegryde, og steges derefter under låg i ca. 1 ½ time. Husk at vende stegen nogle gange under stegningen.
Den kraftfulde sky sies fra til sovs, og tilsættes appelsinsaft. Herefter tilsættes fløde og jævning.
Søgeord: svinekam, flæskesteg, kamsteg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
svinekam, flæskesteg, kamsteg
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
svinekam, flæskesteg, kamsteg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinstegt-svinekam/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinstegt-svinekam/