Appelsinparfait
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
8
stk
Æggeblommer
1
dl
Sukker / melis / stødt melis
2
dl
Appelsinjuice "eller saft"
4
dl
Piskefløde
Med appelsinjuice, æggeblommer og piskefløde kan du fremtrylle en udsøgt hjemmelavet parfait. Den smager næsten som is, men har en mere cremet og lækker konsistens
Pynt: krymmel eller revet appelsinskal
Pynt: krymmel eller revet appelsinskal
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt med en el-pisker. Bland appelsinjuice/saft i ægge/sukkermassen. Pisk fløden til fast skum og vend det forsigtigt ned i appelsinmassen med en dejskraber.
Hæld blandingen i en skål og frys den i ca. 4 timer (rør af og til).
Tag den ud af fryseren og lad den stå i stuetemperatur ca. ½ time inden servering.
Frys evt. parfaiten i udhulede appelsinskaller eller chokoladeskaller
Søgeord: appelsinparfait, parfait, appelsinis
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Is / sorbet
Opskriftstype:
Fest egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
appelsinparfait, parfait, appelsinis
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Is / sorbet
Opskriftstype:
Fest egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
appelsinparfait, parfait, appelsinis
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinparfait/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinparfait/