Appelsinmarmelade med stjerneanis og vanilje
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 - 2 Glas
1 - 2 Glas:
Antal
Ingredienser
10
stk
Appelsiner "usprøjtede"
5
dl
Vand
1
stk
Stjerneanis
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
1
stk
Citron
500
g
Rørsukker
Atamon "til skylning af glas"
Fremgangsmåde
Skræl det yderste orange lag af appelsinerne. Skær skrællerne i tynde strimler, og kog dem i en en gryde med vand. Skær den hvide hinde af appelsinerne, så der kun er appelsinkød tilbage. Skær appelsinkødet i små tern, og hæld dem ned i en gryde med strimlerne sammen med stjerneanis og den flækkede vanilljestang. Tilsæt citronsaft, og ladt det simre i 30 minutter under låg på lavt blus. Tilsæt sukkeret, og lad det simre yderligere 30 minutter.
Hæld marmeladen på skoldede glas skyllet i Atamon. Opbevar marmeladen i køleskabet. Marmeladen kan holde sig uåbnet i 4-5 måneder og i 3-4 uger, efter den er taget i brug.
Søgeord: appelsinmarmelade, appelsinsyltetøj
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Syltning
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
appelsinmarmelade, appelsinsyltetøj
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Syltning
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
appelsinmarmelade, appelsinsyltetøj
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinmarmelade-med-stjerneanis-og-vanilje
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinmarmelade-med-stjerneanis-og-vanilje