Appelsinflæsk
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
20
blade
Husblas
2
dl
Vand "koldt"
500
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
l
Vand
0,25
tsk
Citronsyre
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
1
dl
Appelsinsaft
2
spsk
Citronsaft
Fremgangsmåde
Husblasen udblødes 2 min. i 2 dl koldt vand. Sukker, 1/4 liter vand og citronsyre hældes i en gryde og stilles lunt i 15 min., til sukkeret er smeltet. Lagen bringes i kog. Husblasen med vandet smeltets i sukkerlagen og koges heri i 20 min. over svag varme. Når der er slukket, tilsættes appelsinskal og frugtsaft.
Et glas- eller porcelænsfag, der er 20 cm på hver led, skylles i koldt vand. Saften hældes i og afkøles.
Massen skæres ud i firkanter, der trilles i tesukker og tørres nogle timer ved stuetemperatur, før de gemmes i dåser med pergamentpapir mellem lagene.
Søgeord: appelsinflæsk, flæsk, juleslik, julekonfekt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
appelsinflæsk, flæsk, juleslik, julekonfekt
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
appelsinflæsk, flæsk, juleslik, julekonfekt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinflaesk
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinflaesk