Andebryst med dijonsauce
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Tilbehør: hasselbach kartofler og agurkesalat og evt. ribsgele eller rabarberkompot
Opvarm ovnen til 210 grader. Rids andebrystet i tern og gnid det med salt og peber. Læg andebrystet med skindsiden nedad på en kold pande. Varm op og brun skindsiden på andebrystet til det er gylden og sprødt. Steg derefter den anden side til det tager farve. Sæt herefter andebrystet i den varme ovn i et ovnfast fad i ca. 15 min., herefter tages det ud og hviler i 15 min. indpakket i stanniol. Andebrystet skæres i tynde skiver.
Husk at gemme stegefedtet fra andebrysterne, det skal benyttes til saucen.
Tag fedtet og bland fløden i. Pisk det grundigt så det hænger sammen. Dijonsennep tilsættes efter smag, men husk at den skal smage af dijon. Lad den koge op under omrøring. Bland en lille smule koldt vand i hvis saucen skiller, dette får den til at samle sig igen.
Søgeord: andebryst, and
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Søgeord:
andebryst, and
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/andebryst-med-dijonsauce