Logo
www.mad-og-drikke.dk

And med ristede kantareller og druer

(1) 3 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Andebryst "berberie"
berberie
2
bakker
Kantareller
25
g
Smør
2
tsk
Timian
250
g
Vindruer "grønne, gerne stenfri"
grønne, gerne stenfri
Salt
Peber
1
håndfuld
Rucola

Tilbehør: lun baguette

Fremgangsmåde

Skær andebrystet i tynde skiver og lynsteg det et kort øjeblik på en rygende varm pande. Tilsæt rensede svampe samt smør og steg i 4-5 minutter ved god varme.

Drys med timian, tilsæt druer og steg endnu et kort øjeblik. Krydr med salt og peber.

Drys med rucola, dryp evt. med lidt vineddike og server straks med brød til.

Der er nok til 3-4 personer.



Søgeord: kantareller, druer, berberieandebryst, rucola, vineddike, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
kantareller, druer, berberieandebryst, rucola, vineddike, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/and-med-ristede-kantareller-og-druer

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her