And med ristede kantareller og druer
(1)
3 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
300
g
Andebryst "berberie"
2
bakker
Kantareller
25
g
Smør
2
tsk
Timian
250
g
Vindruer "grønne, gerne stenfri"
Salt
Peber
1
håndfuld
Rucola
Tilbehør: lun baguette
Fremgangsmåde
Skær andebrystet i tynde skiver og lynsteg det et kort øjeblik på en rygende varm pande. Tilsæt rensede svampe samt smør og steg i 4-5 minutter ved god varme.
Drys med timian, tilsæt druer og steg endnu et kort øjeblik. Krydr med salt og peber.
Drys med rucola, dryp evt. med lidt vineddike og server straks med brød til.
Der er nok til 3-4 personer.
Søgeord: kantareller, druer, berberieandebryst, rucola, vineddike, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kantareller, druer, berberieandebryst, rucola, vineddike, hovedret
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kantareller, druer, berberieandebryst, rucola, vineddike, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/and-med-ristede-kantareller-og-druer
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/and-med-ristede-kantareller-og-druer