Alt i en bradepande
(1)
6 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kalkunbryst "Ca. 900 g"
1
stk
Citronskal
1
spsk
Citronsaft
2
fed
Hvidløg "Presset"
1
tsk
Rosmarin
1
tsk
Salt
Peber
1,5
kg
Kartoffel / kartoflerer
3
stk
Peberfrugter "Gerne forskellige farver"
1
tsk
Salt
2
tsk
Paprika "Sød "
2
dl
Tomatjuice
2
dl
Vand
Fremgangsmåde
Citronskal, citronsaft, hvidløg, rosmarin salt og peber blandes og gnides på kalkunbrystet. Kalkunbrystet lægges i midten på en stor bradepande.
Kartoflerne skrælles, halveres på langs og lægges rundt om kødet. Peberfrugterne skæres i ringe og vendes med kartoflerne. Salt og paprika drysses over kartoflerne.
Bradepanden stilles midt i en 225° varm ovn i 15 min. Vand og tomatjuice hældes forsigtigt i bradepanden. Bradepanden dækkes med alufolie, og varmen skrues ned til 175°. Kød og kartofler steges videre i 50-60 min.
Retten hviler under folie i 10-15 min, før kødet skæres i skiver.
Søgeord: Kalkunbryst, kalkun, fjerkræ, slankeopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
Kalkunbryst, kalkun, fjerkræ, slankeopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Søgeord:
Kalkunbryst, kalkun, fjerkræ, slankeopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/alt-i-en-bradepande/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/alt-i-en-bradepande/