Agurke og brøndkarserelish
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
tsk
Sennepsfrø "Gule"
0,5
tsk
Fennikelfrø
2
spsk
Hvidvinseddike
1 - 2
spsk
Olivenolie
1 - 2
tsk
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Agurk
1
stk
Rødløg "Lille"
1
bundt
Brøndkarse
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Rist sennepsfrø og fennikelfrø på en tør pande ved middel varme ca. 2 min., til de begynder at springe. Hæld dem over i en skål og tilsæt vineddike, olivenolie, sukker, salt og peber. Vask agurken og halver den på langs. Skrab kernerne ud og skær agurken i små tern. Pil rødløget og hak det fint. Skyl brøndkarsen og hak den med en kniv. Vend grønsagerne i marinaden og lad relishen trække mindst 20 min.
Brug den til en sandwich med røget laks, tunfisk, rejer eller kyllingebryst. Der er nok til 4-6 sandwich.
Tip
Erstat evt. brøndkarse med hakket fennikel og dild.
Søgeord: relish, agurkerelish, brøndkarserelish
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Velegnet til:
Madpakke egnet
Begivenheder:
Pinsefrokost
Søgeord:
relish, agurkerelish, brøndkarserelish
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Velegnet til:
Madpakke egnet
Begivenheder:
Pinsefrokost
Søgeord:
relish, agurkerelish, brøndkarserelish
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/agurke-og-broendkarserelish/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/agurke-og-broendkarserelish/