Logo
www.mad-og-drikke.dk

Abrikoser i nøddecreme

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1 - 2
dåser
Abrikoser
2
blade
Husblas
50
g
Nøddekerner
2,5
dl
Piskefløde
50
g
Chokolade

Fremgangsmåde
Hæld væden fra abrikoser og lad dem dryppe godt af. Tag 4-5 abrikoser fra og purer dem gennem en sigte eller kom dem i blenderen.

Udblød husblasen i koldt vand. Varm ½-1 dl. af abrikoslagen. Knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme lage under omrøring. Bland lagen med de purerede abrikoser. Hak nødderne fint og bland dem i . Pisk fløden stiv og vend den i den afkølede abrikosblanding, lige før den stivner.

Fordel abriksflødeskummet i de halve abrikoser og stil dem koldt for at stivne. Pynt med chokoladespåner eller hakket chokolade før serveringen.


Søgeord: dessert, abrikos, nøddecreme
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
dessert, abrikos, nøddecreme
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/abrikoser-i-noeddecreme/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her