3 slags kanapeer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
6
skiver
Sandwichbrød
75
g
Mayonnaise
100
g
Rejer
1
kvist
Dild
1
stk
Æg "Hårdkogt"
1
glas
Kaviar "Evt. både rød og sort"
75
g
Leverpostej
2 - 3
spsk
Fløde
4
stk
Cornichoner "Små syltede agurker"
Lækre til buffet eller som appetizers
Fremgangsmåde
Udstik eller udskær brødet i forskellige faconer og rist dem gyldne.
Smør 8 af dem med mayonnaise. Top op med rejer og dild på 4 og hårdkogte æg og kaviar på 4.
Rør leverpostejen cremet med fløden og fyld den i en lille sprøjtepose. Lav en lille roset på hver af de sidste 4 stykker brød og pynt med cornichoner.
Søgeord: kanapéer, appetizer, buffet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Fest egnet
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Jubilæum , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
kanapéer, appetizer, buffet
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Fest egnet
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Jubilæum , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
kanapéer, appetizer, buffet
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/3-slags-kanapeer/
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/3-slags-kanapeer/