Vanillekranse
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Antal
Ingredienser
125
g
Hvedemel
0,5
knivspids
Bagepulver
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
65
g
Flormelis / florsukker
50
g
Mandler "smuttede"
125
g
Smør
Ca. 50 stk. julesmåkager
Fremgangsmåde
Mel, bagepulver, vanille og flormelis sigtes sammen. Mandlerne hakkes fint og blandes i. Smørret snittes fint og æltes sammen med melet. Dejen skal hvile koldt, gerne til næste dag.
Dejen formes og køres gennem kødmaskinen til aflange strimler. Der kan også bruges bollesprøjte, men det kræver kræfter. Skæres i mindre stykker, der formes til kranse, som sættes på smurte plader.
Bages ved 185 grader i ca. 8 min. Afkøl lidt og flyt kagerne over på en bagerist, hvor de afkøler helt.
Tip: Dyb evt. den ene ende af kransen i smeltet chokolade og drys med kokosmel.
Søgeord: vanillekranse, juleopskrifter, jul, julesmåkager, mandler, vanillestang
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Søgeord:
vanillekranse, juleopskrifter, jul, julesmåkager, mandler, vanillestang
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Søgeord:
vanillekranse, juleopskrifter, jul, julesmåkager, mandler, vanillestang
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/vanillekranse
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/vanillekranse