Logo
www.mad-og-drikke.dk

Vanillekranse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Vanillekranse
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Hvedemel
0,5
knivspids
Bagepulver
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
kornene heraf
65
g
Flormelis / florsukker
50
g
Mandler "smuttede"
smuttede
125
g
Smør

Ca. 50 stk. julesmåkager

Fremgangsmåde

Mel, bagepulver, vanille og flormelis sigtes sammen. Mandlerne hakkes fint og blandes i. Smørret snittes fint og æltes sammen med melet. Dejen skal hvile koldt, gerne til næste dag.

Dejen formes og køres gennem kødmaskinen til aflange strimler. Der kan også bruges bollesprøjte, men det kræver kræfter. Skæres i mindre stykker, der formes til kranse, som sættes på smurte plader.

Bages ved 185 grader i ca. 8 min. Afkøl lidt og flyt kagerne over på en bagerist, hvor de afkøler helt.

Tip: Dyb evt. den ene ende af kransen i smeltet chokolade og drys med kokosmel.



Søgeord: vanillekranse, juleopskrifter, jul, julesmåkager, mandler, vanillestang
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Søgeord:
vanillekranse, juleopskrifter, jul, julesmåkager, mandler, vanillestang

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her