Logo
www.mad-og-drikke.dk

Vandbakkelser med banan og hindbær

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
3
dl
Vand
100
g
Smør
2
dl
Mel
3
stk
Æg "sammenpiskede"
sammenpiskede
Bananfyld
2
dl
Piskefløde
2
stk
Bananer
Pynt
Flormelis / florsukker
Citronsaft
50
g
Mørk chokolade "smeltet"
smeltet
Hindbærfyld
2
dl
Piskefløde
2
dl
Hindbær
Flormelis / florsukker

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°. Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt mel og rør med en grydeske. Tag væk fra varmen og rør, til dejen slipper gryden. Lad dejen afkøle lidt. Tilsæt sammenpiskede æg lidt af gangen og pisk dejen kraftigt ind imellem. Sprøjt dejen ud på en plade med bagepapir med en stjernetylle, i aflange kager.

Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 20 min.

Ovnlågen må ikke åbnes under bagning, da kagerne kan falde sammen ved træk. Afkøl på en rist.

Flæk kagerne og kom fyldet i.

Bananfyld:
Rør flormelis med lidt citronsaft og glaser kagerne på oversiden. Pynt med lidt smeltet chokolade. Pisk fløden og mos bananerne. Læg lidt bananmos i bunden af hver kage og sprøjt flødeskum over. Læg toppe på og server.

Hindbærfyld:
Pisk fløden. Mos hindbærrene og vend dem i flødeskummet. Sprøjt fyldet ind i vandbakkelserne, læg låget på og sigt flormelis over



Søgeord: vandbakkelser, banan, hindbær, dessert, mad, opskrift, chokolade, æg, mel, piskefløde, bananfyld, ingredienser, fremgangsmåde, grydeske, mos, afkøl
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Fastelavn

Begivenheder:
Fødselsdag , Gæstemad

Søgeord:
vandbakkelser, banan, hindbær, dessert, mad, opskrift, chokolade, æg, mel, piskefløde, bananfyld, ingredienser, fremgangsmåde, grydeske, mos, afkøl
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/vandbakkelser-med-banan-og-hindbaer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her