Vandbakkelser med banan og hindbær
Tænd ovnen på 200°. Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt mel og rør med en grydeske. Tag væk fra varmen og rør, til dejen slipper gryden. Lad dejen afkøle lidt. Tilsæt sammenpiskede æg lidt af gangen og pisk dejen kraftigt ind imellem. Sprøjt dejen ud på en plade med bagepapir med en stjernetylle, i aflange kager.
Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 20 min.
Ovnlågen må ikke åbnes under bagning, da kagerne kan falde sammen ved træk. Afkøl på en rist.
Flæk kagerne og kom fyldet i.
Bananfyld:
Rør flormelis med lidt citronsaft og glaser kagerne på oversiden. Pynt med lidt smeltet chokolade. Pisk fløden og mos bananerne. Læg lidt bananmos i bunden af hver kage og sprøjt flødeskum over. Læg toppe på og server.
Hindbærfyld:
Pisk fløden. Mos hindbærrene og vend dem i flødeskummet. Sprøjt fyldet ind i vandbakkelserne, læg låget på og sigt flormelis over
Søgeord: vandbakkelser, banan, hindbær, dessert, mad, opskrift, chokolade, æg, mel, piskefløde, bananfyld, ingredienser, fremgangsmåde, grydeske, mos, afkøl
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Fastelavn
Begivenheder:
Fødselsdag , Gæstemad
Søgeord:
vandbakkelser, banan, hindbær, dessert, mad, opskrift, chokolade, æg, mel, piskefløde, bananfyld, ingredienser, fremgangsmåde, grydeske, mos, afkøl
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/vandbakkelser-med-banan-og-hindbaer/