Tranebærkompot med rødvin
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
500
g
Tranebær
2
dl
Vand
Sukker / melis / stødt melis
2
dl
Rødvin
2 - 3
stk
Kryddernelliker
1
spsk
Appelsinsaft "siet"
Fremgangsmåde
De skyllede tranebær løber af og sættes over varmen i kogende vand, tilsat sukker. Efter 10-12 minutter tages bærrene op med en hulske, og lægges i en skål.
Sukkerlagen koger lidt ind, rødvin, nelliker og appelsinsaft tilsættes og småkoger, til lagen begynder at blive jævn, hvorpå den hældes over bærrene.
Sukkerlagen koger lidt ind, rødvin, nelliker og appelsinsaft tilsættes og småkoger, til lagen begynder at blive jævn, hvorpå den hældes over bærrene.
Søgeord: tranebærkompot, rødvin, juleopskrifter, jul, mad, tranebær, kryddernelliker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
tranebærkompot, rødvin, juleopskrifter, jul, mad, tranebær, kryddernelliker
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
tranebærkompot, rødvin, juleopskrifter, jul, mad, tranebær, kryddernelliker
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tranebaerkompot-med-roedvin
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tranebaerkompot-med-roedvin