Toscakage med rabarber
Du kan med fordel bage tascakagen dagen forinden og seevere den direkte fra køleskab. Så får kagen nemlig lov tilat sætte sig.
Dej:
Tænd ovnen på 175 grader. Pisk æg og flormelis sammen til en luftig masse. Tilsæt hvedemel, bagepulver og stødt kardemomme. Smelt smør, og hæld skiftevis smeltet smør og mælk i dejen. Hæld dejen i en smurt kageform (Ø ca. 24 cm).
Skær rabarber i små stykker, og drys dem hen over dejen. Bag kagen nederst i ovnen i ca. 30 minutter - hold øje med den, for kagen skal kun være halvbagt - dvs. klæg i midten.
Mandeltopping:
Lav toppingen, mens kagen er i ovnen. Snelt smørret, og rør flormelis, sirup, hvedemel og mælk i. Lad det koge i et par minutter, og tag så gryden af blusset. Tilsæt mandelflagerne, og fordel toppingen på den halvbagte kage.
Bag kagen videre midt i ovnen i ca. 10.15 minutter, til den er gennembagt. Lad den stå og sætte sig inden servering.
Søgeord: toscakage, toscatærte, rabarberkage, kage
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
toscakage, toscatærte, rabarberkage, kage
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/toscakage-med-rabarber/