Tomatchutney med æbler
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
kg
Tomater
750
g
Æbler
1
stk
Løg
4
dl
Eddike
175
g
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Salt
1
spsk
Blandet syltekrydderi
Konserveringsmiddel
Fremgangsmåde
Tomaterne skæres i både, æbler og løg skæres i terninger. Det hele blandes i en gryde og småkoger under låg ca. 1½ time, koges evt. lidt ind det sidste 15 min. uden låg.
Gryden tages fra varmen og konserveringsmiddel tilsættes, hældes på rene glas og lukkes straks.
Chutneyen skal trække ca. 1 måned inden den spises.
Gryden tages fra varmen og konserveringsmiddel tilsættes, hældes på rene glas og lukkes straks.
Chutneyen skal trække ca. 1 måned inden den spises.
Søgeord: tomatchutney, æbler, chutney, eddike, syltekrydderi, konserveringsmiddel
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
tomatchutney, æbler, chutney, eddike, syltekrydderi, konserveringsmiddel
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
tomatchutney, æbler, chutney, eddike, syltekrydderi, konserveringsmiddel
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tomatchutney-med-aebler
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tomatchutney-med-aebler