Logo
www.mad-og-drikke.dk

Spansk gryde med skinketern og bagte kartofler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Skinkeinderlår "i tern, 2 x 2 x 2 cm"
i tern, 2 x 2 x 2 cm
1
dåse
Flåede tomater
1
stk
Løg "ca. 50 g"
ca. 50 g
1
fed
Hvidløg
8 - 10
stk
Champignon "ca. 125 g"
ca. 125 g
0,5
stk
Citron
1
stk
Kanel "evt. 1 lille stk. hel kanel eller 1 knsp stødt kanel"
evt. 1 lille stk. hel kanel eller 1 knsp stødt kanel
Salt
Peber
1
dl
Bouillon "evt."
evt.
Oregano (frisk) "merian, basilikum eller persille"
merian, basilikum eller persille

Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i halve eller kvarte og læg dem på bagepapir på en bageplade. Krydr med salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen ved 225° til de er møre, ca. ½ time.

Dup kødet tørt med køkkenrulle.

Bring de flåede tomater i kog i en gryde. Kom kødet i - det skal lige være dækket af væske. Skru ned til svag varme, når retten koger. Tilsæt hakket løg, knust hvidløg, champignon i skiver, et stykke citronskal, f.eks. skåret med en kartoffelskræller, evt. kanel samt salt og peber.

Læg låg på og kog kødet mørt, ca. 30 min. Tilsæt evt. bouillon, hvis der mangler væske.

Jævn retten med sovsejævner, hvis saucen er tynd.

Pynt med kryddergrønt ved servering.

Kogte kartofler kan bruges i stedet for bagte kartofler.



Søgeord: spanke, gryde, skinketern, bagte, kartofler, hovedret, mad, opskrifter, billig, fedtfattigt, skinkeinderlår
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
spanke, gryde, skinketern, bagte, kartofler, hovedret, mad, opskrifter, billig, fedtfattigt, skinkeinderlår
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/spansk-gryde-med-skinketern-og-bagte-kartofler

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her