Logo
www.mad-og-drikke.dk

Små frikadeller

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Hakket flæskesmåkød "eller kalve- og flæskekød"
eller kalve- og flæskekød
1
stk
Æg
1
stk
Løg "stort"
stort
2
stk
Tvebakker "knuste, eller rasp"
knuste, eller rasp
3
tsk
Kartoffelmel
0,5
dl
Suppe "og/eller danskvand"
og/eller danskvand
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Hak løget og rør alt rigtig godt sammen, lad farsen hvile lidt. Put den i en plastikpose, klip et hjørne af posen, og klem farsen ud i godt nøddestore klumper ned i en stegepande med godt med fedtstof. Brun hurtigt, ryst panden lidt en gang imellem.

Når frikadellerne er brunet kommes de i et ildfast fad, og steger færdig i oven, ca 200 grader.


Søgeord: små, frikadeller, juleopskrifter, jul, mad, flæskekød, kalvekød, tvebakker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Julefrokost , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
små, frikadeller, juleopskrifter, jul, mad, flæskekød, kalvekød, tvebakker
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her