Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sesamrejer med limedip

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Rejer "med skal"
med skal
1
stk
Æggehvide
2
tsk
Rød karrypasta
1
tsk
Sesamolie
1
dl
Sesamfrø
Limedip
2
spsk
Rørsukker
3
spsk
Limesaft "friskpresset"
friskpresset
3
spsk
Soya / soja / soyasauce

Fremgangsmåde
Pil rejerne, men lad dem beholde det yderste af halen. Bland æggehvide, karrypasta og sesamolie. Vend rejerne i og lad det stå 10 min. Hæld sesamfrø i en plastpose, kom rejerne i og ryst posen. Læg rejerne på
plade med bagepapir. Sæt dem øverst i ovnen ved 275 grader ca. 5 min.

Limedip:
Rør sukker og lime til sukkeret er opløst. Tilsæt sojasauce.


Søgeord: forret, rejer, karrypasta, limedip, sesamrejer
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad

Søgeord:
forret, rejer, karrypasta, limedip, sesamrejer
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sesamrejer-med-limedip/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her