Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sesam snacks

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Sesamfrø
265
g
Sukker / melis / stødt melis
200
g
glykosesirup

Fremgangsmåde

Rist sesamfrøene på en tør pande og lad dem køle af. Kom sukker og glykosesirup i en gryde og varm det op ved lav varme indtil det smelter. Når det er smeltet skues op for varmen til kogepunket, og sukkermassen koges i 7-8 min. Der må ikke røres i massen imens det koger op. Det skal have en dyb gylden farve når det er færdigt. 

 

Rør så sesamfrøene i og bland godt sammen. Fordel massen på et stykke bagepapir og kom et andet stykke bagepair ovenpå. Rul massen tynd ud med en kagerulle, ca. 2 mm tykkelse. Tag derefter det øverste stykke bagepapir af igen og lad sesammassen stivne. Nu kan du brække sesam snackene i passede stykker



Søgeord: sesamkonfekt, juleslik, sesamslik, sesamsnack, sesambar
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt , Snacks

Højtider:
Jul

Søgeord:
sesamkonfekt, juleslik, sesamslik, sesamsnack, sesambar
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her