Sensommerpasta med bacon, svampe og nødder
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
200
g
Linguine pasta "50 % fuldkorn"
100
g
Bacon "fedtreduceret bacon i tern"
150
g
Kantareller
75
g
Østershatte
75
g
Brune champignoner
1
tsk
Olivenolie
20
g
Hasselnøddekerner "ristede"
Salt
Peber
Til servering:
1
håndfuld
Bredbladet persille "hakket"
25
g
Parmesan "revet"
Fremgangsmåde
Kog pastaen al dente i letsaltet vand, efte anvisning på emballagen. Steg bacontern spøde på en pande. Hæld fedtet fra pande, og hæld bacontern på et stykke køkkenrulle. Skær de rensede svampe imindre stykker, og steg dem i lidt olivenolie i 3-4 minutter. Tilsæt bacontern og ristede hasselnøddekerner, og steg videre i 1-2 minutter.
Vend den friskkogte linguine med bacon, svampe og nødder, og smag til med salt og peber.
Søgeord: pastaretter, pastaopskrift, linguine, pastabånd, vegetarpasta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad
Søgeord:
pastaretter, pastaopskrift, linguine, pastabånd, vegetarpasta
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad
Søgeord:
pastaretter, pastaopskrift, linguine, pastabånd, vegetarpasta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sensommerpasta-med-bacon-svampe-og-noedder
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sensommerpasta-med-bacon-svampe-og-noedder