Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sellerisuppe med blåskimmelost og brødcroutoner

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg
500
g
Kartoffel / kartofler "skrællede, stykker"
skrællede, stykker
200
g
Knoldselleri "skrællede, stykker"
skrællede, stykker
2
spsk
Smør
1
l
Urtebouillon "eller hønsebouillon, evt. vand"
eller hønsebouillon, evt. vand
1
dl
Piskefløde
Salt "evt. lidt"
evt. lidt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
50
g
Blåskimmelost
Smørristede brødcroutoner
3 - 4
skiver
Brød "dagsgammelt, i små terninger"
dagsgammelt, i små terninger
2
spsk
Smør

Fremgangsmåde

Steg løgene klare i smør i en gryde. Tilsæt kartoffel- og selleristykkerne og bouillon. Læg låg på og kog suppen  i ca. 20 min., til grøntsagerne er helt møre. Blend suppen, til den er jævn. Kog igennem med piskefløde, og smag til med smuldret blåskimmelost, salt og peber.

Brødcroutoner:
Rist brødterningerne gyldne på begge sider i smør på en pande.

Servér suppen med brødcroutonerne.



Søgeord: sellerisuppe,, suppe, selleri
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Diabetesmad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
sellerisuppe,, suppe, selleri
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sellerisuppe-med-blaaskimmelost-og-broedcroutoner/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her