Logo
www.mad-og-drikke.dk

Romsvesker i marcipan

(1) 16 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Marcipan
8
stk
Svesker
1
dl
Rom
250
g
Mørk chokolade
40
g
Lys chokolade "til pynt"
til pynt

Fremgangsmåde

Læg sveskerne i blød i rom. Alt marcipanen med lidt flormelis og rul den til en pølse. Skær 15 ensartede skiver.Tryk dem store, halvér sveskerne og tag stenen ud.

Læg en halv sveske på hver skive og fold sammen om svesken. Rul dem til æg.

Dyp dem i smeltet chokolade og lad det stivne.

Tegn små streger med lys chokolade i et kræmmerhus over oversiden.

Lad det stivne helt, evt. i køleskabet.



Søgeord: romsvesker, rom, svesker, marcipan, opskrifter, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
romsvesker, rom, svesker, marcipan, opskrifter, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/romsvesker-i-marcipan/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her