Romsvesker i marcipan
(1)
16 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
250
g
Marcipan
8
stk
Svesker
1
dl
Rom
250
g
Mørk chokolade
40
g
Lys chokolade "til pynt"
Fremgangsmåde
Læg sveskerne i blød i rom. Alt marcipanen med lidt flormelis og rul den til en pølse. Skær 15 ensartede skiver.Tryk dem store, halvér sveskerne og tag stenen ud.
Læg en halv sveske på hver skive og fold sammen om svesken. Rul dem til æg.
Dyp dem i smeltet chokolade og lad det stivne.
Tegn små streger med lys chokolade i et kræmmerhus over oversiden.
Lad det stivne helt, evt. i køleskabet.
Søgeord: romsvesker, rom, svesker, marcipan, opskrifter, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
romsvesker, rom, svesker, marcipan, opskrifter, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
romsvesker, rom, svesker, marcipan, opskrifter, julekonfekt, konfekt, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/romsvesker-i-marcipan
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/romsvesker-i-marcipan