Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rikeys vanillehorn

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Mel
100
g
Smør
35
g
Flormelis / florsukker
1
stk
Æggeblomme
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "kornene heraf"
kornene heraf

De lækre horn er en original opskrift fra Wien, og det er en af de allerbedste småkager.

Fremgangsmåde
Mel, smør, flormelis, æggeblomme og halvdelen af vanillekornene æltes hurtigt sammen, og dejen trilles i ganske tynde stænger, lægges på et bræt eller lignende, dækkes let med folie, og stilles køligt et døgn.

Skæres derpå i stykker på ca. 6-8 cm og formes til små horn. Stilles på en velsmurt bageplade, og bages ved jævn varme (190 grader) ca. 10 minutter. Hornene skal være ret lyse. Dyppes, mens de endnu er lunkne i flormelis blandet med resten af vaniljekornene.

Kagerne er ikke helt nemme at bage, men de er så lækre, at de er besværet værd.


Søgeord: vanillehorn, juleopskrifter, småkager, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Bagværk , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Fastelavn

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
vanillehorn, juleopskrifter, småkager, jul
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her