Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta romana

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Auberginer
1
stk
Løg
3
spsk
Olivenolie
500
g
Tomater
2
fed
Hvidløg
2
spsk
Koncentreret tomatpure
1
potte
Frisk timian
4
stilke
Frisk rosmarin
0,5
spsk
Rørsukker
Salt
Peber
500
g
Frisk pasta
100
g
Parmesan "friskhøvlet"
friskhøvlet

Fremgangsmåde

Skær auberginerne i tern. Pil løget, og hak det fint. Kom auberginer og løg i en gryde med olie, og rist dem møre i 10 minutter.

 

Halvér tomaterne, fjern kernerne, og skær tomatkødet i strimler. Tilsæt tomater, presset hvidløg, tomatpuré, krydderier og sukker i gryden. Kog ind i 10 minutter, og smag til med salt og peber.

 

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Servér med tomatsaucen og masser af frisk parmesan.



Søgeord: vegetarpasta, vegetarpastaret, pastaret uden kød, pasta romana
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Søgeord:
vegetarpasta, vegetarpastaret, pastaret uden kød, pasta romana
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her