Pasta romana
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Auberginer
1
stk
Løg
3
spsk
Olivenolie
500
g
Tomater
2
fed
Hvidløg
2
spsk
Koncentreret tomatpure
1
potte
Frisk timian
4
stilke
Frisk rosmarin
0,5
spsk
Rørsukker
Salt
Peber
500
g
Frisk pasta
100
g
Parmesan "friskhøvlet"
Fremgangsmåde
Skær auberginerne i tern. Pil løget, og hak det fint. Kom auberginer og løg i en gryde med olie, og rist dem møre i 10 minutter.
Halvér tomaterne, fjern kernerne, og skær tomatkødet i strimler. Tilsæt tomater, presset hvidløg, tomatpuré, krydderier og sukker i gryden. Kog ind i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Servér med tomatsaucen og masser af frisk parmesan.
Søgeord: vegetarpasta, vegetarpastaret, pastaret uden kød, pasta romana
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
vegetarpasta, vegetarpastaret, pastaret uden kød, pasta romana
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
vegetarpasta, vegetarpastaret, pastaret uden kød, pasta romana
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-romana/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-romana/