Logo
www.mad-og-drikke.dk

Marengs med passionsfrugt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Æggehvider "store"
store
1
tsk
Sherry "tør"
tør
3
spsk
Skummetmælkspulver
6
stk
Sakkarintabletter "opløste"
opløste
4
stk
Passionsfrugter "ca. 125 g pr. stk"
ca. 125 g pr. stk
2
stk
Appelsiner "skrællede, i stykker, ca. 125 g pr. stk"
skrællede, i stykker, ca. 125 g pr. stk

Pynt: mynteblade

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne let. Tilsæt vinen og fortsæt med at piske indtil æggehviderne er helt stive. Kom mælkepulver og de opløste tabletter i, lidt ad gangen under stadig piskning.

Tegn en cirkel omkring en tallerken (20 cm i diameter), da har sat på et stykker bagepapir. Læg papiret på en bageplade og bred marengsmsaaen ud i cirklen. Bag den i en forvarmet ovn ved 150° i ca. 30 min.

Lad den køle af, stik forsigtigt en palatkniv ind under marengsbunden og løft den op på et serveringsfad.

Skrab passionsfrugternes kød ud og læg det midt på marengsbunden, omgivet af appelsinstykker. Pynt med mynteblade.



Søgeord: marengs, passionsfrugt, diabetesdessert, diabetesdess
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Vegatarmad

Søgeord:
marengs, passionsfrugt, diabetesdessert, diabetesdess
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marengs-med-passionsfrugt

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her